slider1-logo slider1- Taste it slider - Imagine it slider1- name it slider -celebrate it

Brocante, Antiek en meer...

Taste it...

Imagine it...

Name it...

Celebrate it...

Voorwaarden

 

 

De algemene leveringsvoorwaarden van Van Mij en Co, zijn van toepassing op alle leveringen. Door het plaatsen van een bestelling verklaar je deze algemene leveringsvoorwaarden te accepteren.    

Afwijkingen van de Algemene Voorwaarden zijn slechts geldig, indien deze uitdrukkelijk schriftelijk met Van Mij en Co zijn overeengekomen. 

Als je de bestelling online plaatst bij Van Mij en Co zal die direct worden samengevat in een e-mail, met daarbij een link waarop je de status kunt zien van jouw bestelling. Je krijgt een bevestiging van de bestelling gestuurd, met daarbij de betaal/ophaal informatie en als dat van toepassing is de wijzigingen van de overeenkomst.

Ik zal je bestelling zo snel mogelijk verwerken.  

Ik reserveer de bestelde artikelen 10 dagen. Als ik binnen deze termijn geen betaling of e-mail heb ontvangen, vervalt de reservering en worden de artikelen opnieuw te koop aangeboden. Wanneer een bepaald artikel tijdelijk niet leverbaar is, krijgt je van van mij , binnen 24 uur, bericht waarna je zelf kunt bepalen ,of je een ander artikel bestelt of het artikel laat vervallen. 

Ik streef er naar om brocante artikelen binnen 2 werkdagen na ontvangst van het verschuldigde bedrag op te sturen. Zelfbeschilderde producten zullen inonderling overleg(afhankelijk van de hoeveelheid schilderwerk) na ontvangst van het verschuldigde bedrag verzonden worden.


Je kunt de bestelling ook bij mij op komen halen.Ik zal in de bevestigingsmail aan geven vanaf wanneer je de bestelling op kunt halen . Je kunt dan in overleg met mij een afspraak maken. 

Het eigendom van de geleverde artikelen gaat pas over, op het moment dat alle verschuldigde bedragen aan Van Mij en Co zijn voldaan. Het risico wat betreft de artikelen gaat over, op het moment dat de artikelen worden afgeleverd of opgehaald.

De bestelling wordt verzonden met Post NL of DHL.      Zowel Post NL als DHL doen er meestal één à twee dagen over om de bestelling bij jou af te leveren. Mocht de bezorger niemand thuis treffen dan zal deze een afhaalbewijs  achterlaten. Je  kunt daarmee, samen met een geldig identiteitsbewijs, de bestelling afhalen op het postkantoor. De bestelling blijft dan 3 weken op het postkantoor liggen, voordat het weer naar Van Mij en Co wordt teruggezonden. Zou ik in dergelijke situatie nogmaals de bestelling aan jou moeten sturen dan vraag  ik een bijdrage in de verzendkosten van €7,-.

Verzendkosten binnen Nederland  Post NL:

 

Brievenbuspost licht

€1,95

Brievenbuspost zwaar

€2,75

Brievenbuspakket tot 2 kg 

€ 3,95

Pakketpost tot 10 kg

€6,95

Pakketpost tot 30 kg

€ 13,75

 

Kleine pakketten kunnen worden verzonden met DHL. De kosten hiervoor zijn € 5,00 voor het zelf afhalen op een servcepunt en € 6,50 wanneer je het pakket thuis bezorgd wilt hebben.

Wanneer een bestelling als pakket post wordt aangemerkt op de site, maar het mogelijk is om via brievenbus post te versturen, zal ik dit in overleg met jou doen. Je krijgt dan uiteraard het prijsverschil terugbetaald op je rekening.

Van MIj en Co is niet aansprakelijk voor verlies of schade tijdens de bezorging door Post NLt/DHL. Als hieraan kosten zijn verbonden, zijn deze voor eigen rekening.

  Onder de wet "kopen op afstand" bent je gerechtigd, de bestelling tot 7 dagen na ontvangst kosteloos te retourneren, mits het artikel in de originele verpakking, onbeschadigd en compleet op jouw kosten, aan Van Mij en Co retour gezonden wordt. Een retourzending dient vooraf aan mij kenbaar gemaakt te worden via een e-mail  naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , met de reden van het retour zenden en het ordernummer. Deze kun  je vinden in de bevestigingsemail. Vermeld het bank- of gironummer, waar Van Mij en Co het bedrag naar over kan maken. Ik zal het reeds betaalde bedrag binnen 30 dagen overmaken. Uitzonderingen hierop zijn producten die volgens specificaties van jou zijn vervaardigd, bijvoorbeeld artikelen die een duidelijk persoonlijk karakter hebben, zoals naam en datum. In dat geval wordt het aankoop bedrag minus de kosten voor het gepersonaliseerde product aan jou overgemaakt.

Wanneer je het pakje ontvangen hebt, stel ik het op prijs als je me laat weten wat je ervan vindt.