Energie

Energie

Blogcategorieën
Recente berichten
Energie
Energie Energie Energie

Energie

Geplaatst op 18-6-2019 door Cobie van Helden
En weer, zoals mij dat telkens overkomt, beland ik vlak voor de open dagen in een dieptepunt.
Overal is rommel, mijn inspiratie is verdwenen, ik word er chagrijnig van. en de moed zakt in mijn schoenen, mijn energie is helemaal op lijkt het wel en er moet nog zoveel.
Nu het zo lekker warm is, lijkt het nog erger te zijn.
Omdat jos jarig is, komen Mijke en Tove gezellig op visite. Tove rent al vrolijk de oprit in en in een mum van tijd verdwijnen mijn zorgen als sneeuw voor de zon. Die kleine Tove lacht altijd en ze knuffelt zoveel.
maar tegen de tijd dat ze weer gaan vertrekken,komt dat akelige gevoel dat het mij ontbreekt aan inspiratie weer terug.
Dan heeft Mijke het idee om, in plaats van voor haar eigen bedrijf (www.mijksje.nl) te werken, mij een middag te helpen. Aanvankelijk maken we er samen een vreselijke bende van, zoals ik day ook altijd in mijn eentje doe. Maar ze trekt mij er doorheen en met haar frisse kijk op alles, maken we er samen iets moois van. Er wordt gepoetst, geprijsd en gestyled. We eten een hapje tussendoor en dan om half acht zijn we klaar.
Mijn winkel ziet er ineens heel anders uit. Natuurlijk maak ik er wat foto's van, maar als je het echt wilt zien, kan je het beste op 29 of 30 juni een kijkje komen nemen.
En omdat ik er weer heel veel zin in heb, bedenken Stijn en ik een mooie zomer fair actie.We zullen tijdens de open dagen 12 mooie grote oude wit met blauwe houten luiken te koop aanbieden voor maar € 30
Verder zijn er natuurlijk weer lekkere hapjes en frisse zomerdrankjes, die je onder het winkelen kunt nuttigen.
Ik ben er weer bijna klaar voor,weer boordevol energie.

ReactiesLet op: HTML wordt niet vertaald!