UA-123341853-1
Lentekriebels

Lentekriebels

Recente berichten
Lentekriebels
Lentekriebels Lentekriebels Lentekriebels Lentekriebels

Lentekriebels

Geplaatst op 2-4-2019 door Cobie van Helden
Geen verhaal deze week was mijn gedachte.
Maar nu wil ik toch even opschrijven hoeveel zin ik heb in het weekend, hoe de lentekriebels toeslaan. En ik wil vooral ook even kwijt dat ze er weer elke dag even zit, de duif die na het overlijden van mijn schoonmoeder ook een tijdje elke dag in de buurt van mijn werkplek kwam zitten. Omdat de jardinière nu niet meer op het tafeltje bij het raam staat, gaat ze op een tak in de notenboom zitten.  Nu ze iets verder weg zit, lukt het me om haar op een foto vast te leggen. We kijken elkaar zwijgend even aan en soms is het net of ze knipoogt, maar natuurlijk is dat niet zo…
Ik weet niet of haar komst een betekenis heeft, misschien is ze gewoon nieuwsgierig wat ik zoal op een dag doe. Na een poosje vliegt ze weer weg. Ik denk aan haar, mijn schoonmoeder, zoals elke dag. Ik koester de fijne herinneringen aan haar en de minder mooie heb ik allang losgelaten. Ik bak knapkoek volgens haar recept voor de open dagen. Net als zij bak ook ik met veel plezier. Zelfs als het zoveel is als nu voor de open dagen.
de voorbereidingen schieten aardig op en voor het eerst lig ik goed op schema. De eierlikeur is gemaakt, het meeste is geprijsd en de tent staat klaar. Vanmorgen heeft mijn lieve vriendin Roos alle bestellingen voor mij klaargemaakt.
De komende dagen nog veel stylen en afwerken
En in het weekend belooft het lente te worden. Niet alleen bij Van Mij en Co en Chateau Noir, maar ook buiten.
Beter kunnen we het niet hebben, hè ja, de lente kriebels slaan echt toe.
Graag tot dan!

ReactiesLet op: HTML wordt niet vertaald!