UA-123341853-1
Blunders

Blunders

Recente berichten
Blunders
Blunders Blunders Blunders

Blunders

Geplaatst op 19-3-2019 door Cobie van Helden
Blunders

Misschien herken je het wel. Zo’n dag die alleen uit blunders lijkt te bestaan.
Zo’n dag had ik afgelopen week.
Als ik die ochtend opsta, voel ik het al; dit komt niet goed vandaag….
Je kan het geen hoofdpijn noemen, maar zo’n zwaar vol gevoel in mijn hoofd, waar niet meer bij lijkt te passen. Natuurlijk geef ik daar niet aan toe en vecht ik ertegen.
Ik blijk op de verkeerde dag bij mijn afspraak te arriveren. En daar blijft het niet bij.
Ik begin met het maken van de pakketten voor die dag. Zonder ook maar iets in de gaten te hebben, verzend ik zomaar een verkeerd item naar een klant. Daar kom ik overigens de dag erna pas achter als de klant een verwonderde mail stuurt waarin ze vertelt dat ze heel iets anders kreeg dan dat wat ze bestelde. Later op de dag verzend ik een pakket naar een klant die helemaal niets besteld heeft.
Ofschoon ik altijd alles goed controleer, gebeurt dit vandaag gewoon. Als ik mijn klant de t&t code door wil sturen, kom ik er pas achter.
En langzaam verandert mijn zwaar hoofd in een bonkende hoofdpijn. Wat voel ik mij een enorme sukkel en hoe onprofessioneel komt dit wel niet over.
Als ik later wat spulletjes in mijn winkel ga afstoffen, glijdt het mooie eendje van Michel Caugant uit mijn handen en het breekt de nek.
ik besluit om mar niets meer te doen en op tijd naar bed te gaan, des te eerder is deze dag voorbij en kan ik verder geen blunders meer maken.
Gelukkig schijnt de volgende dag weer de zon in mijn hoofd en ook even in de tuin. Daar bloeien de voorjaarsbloemen ondanks de vele regen, uitbundig.
De blunders van de pakketten worden opgelost mede dankzij, mijn eerlijke en berouwbare klanten.
Van het eendje heb ik het nekje geplakt en het ziet er ondanks de breuk weer leuk uit. Een strikje om zijn nek doet wonderen.
Vanavond om 20.00 uur zal ik het eendje gratis op FB aanbieden en als jij de eerste bent die reageert, is het eendje voor jou.
Als ik dan  terug kom van een onverwachte inkoop, ben ik weer heel blij met de nieuwe brocante vondsten , waaronder weer enkele mooie items voor de open dagen.
En zo laat ik een dag vol blunders achter me om weer gewoon de draad op te pakken.

 

ReactiesLet op: HTML wordt niet vertaald!