UA-123341853-1
Gasten

Gasten

Recente berichten
Gasten
Gasten Gasten Gasten

Gasten

Geplaatst op 11-12-2018 door Cobie van Helden

Gasten

Op woensdag ontvang ik een berichtje met de vraag of ze op vrijdag met een groepje dames mijn winkel. kunnen komen bezoeken.
k stuur een berichtje terug waarin staat dat ik dat heel leuk en gezellig vindt. En dat is ook zo,heerlijk zo’n groepje gasten, maar als ik het berichtje verzonden heb, slaat de paniek toe. Dat is nog maar anderhalve dag…! En doordat het na de kerstopen dagen steeds zo druk is gebleven met klanten, bestellingen en het maken van pakketten, ziet het er in mijn winkel niet zo charmant uit. Als het zonnetje even schijnt schrik ik van de laag stof. Bovendien komen ze laat in de middag en wil ik hen graag trakteren op een glaasje glühwein en zelfgemaakte hartige hapjes.
Werk aan de winkel dus en tussen alle andere afspraken door  creëer ik weer kersthoekjes met vers groen, ben ik druk bezig met prijzen en zet ik de boel om zodat de gaten die ontstaan waren weer gevuld zijn.
Als laatste maak ik de glühwein en bak ik wat hapjes. En als ik net de kaarsen heb aangestoken, gaat de e bel. De dames zijn gearriveerd. Met hen komt een boel gezelligheid en warmte naar binnen. Wat zijn ze spontaan. Uitbundig en enthousiast… kortom een feestje.
Er hangt een speciale bijzondere sfeer en voor we het weten zijn we enkele uurtjes verder.
Ik had me voorgenomen om veel te fotograferen, maar door de gezelligheid is daar weinig van gekomen.  Het lijkt wel een mini open dag.
Als de glaasjes leeg zijn , de hapjes op zijn en er weer gaten in  de winkel ontstaan zijn, neem ik met een warm gevoel afscheid van dit groepje lieve dames. Ondanks  de striemende regen gaan ze vrolijk aan de slag met inladen, passen en meten voordat ze richting huiswaarts keren.
wat heb ik genoten van dit plezierige gezelschap.
Opnieuw creëer ik hoekjes zodat het ook weer aantrekkelijk eruit ziet voor andere gasten. Ondertussen geniet ik na van de bijzondere uurtjes die achter mij liggen.
Bedankt voor jullie bezoek lieverds, het was voor mij een fantastische middag!

ReactiesLet op: HTML wordt niet vertaald!